AUTOTOTAL KFT

LOADING
PREV
NEXT
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/117825smart.png
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/587679289546daune.png
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/126291flote.png
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/142893callcenter.jpg

SMART CLIENT

  Menedzsment egy hatékony szolgáltatásért.   A Autototal a Smart Client Rendszerébe számos üzleti adminisztrálási lehetőséget integrál be.

Olvasd el

Biztosítások és Kárrendezés

  A biztosítók által egyeztetett szervízeknek.     A kár rendszer egy olyan dedikált informatikai platform, amely biztosítja a szervíz és biztosító közti felületet, optimalizálva az összes folyamatot és csökentve az eltelt időt klasszikus

Olvasd el

Autó Flotta Rendszer

Csökken az ár, nő a termelékenység!

Olvasd el

CALL CENTER

A telefon a Autototal-nél, egyenlő a hatékonysággal. Ha Ön szivesebben rendel telefonon keresztül, csapatunk rendelkezésére áll. A telefonos megrendelések az AM és OE csapataink által vannak átvéve és gyorsan véghez vive.

Olvasd el

Integrált Programok

Smart Client

alt

Menedzsment egy hatékony szolgáltatásért.

A Autototal a Smart Client Rendszerébe számos üzleti adminisztrálási lehetőséget integrál be. A program bármely autó szervíz aktivítási komplexitás növekedése következtében jelent meg és szeretné megtartani kompetítiv formáját a piacon.

SmartClient előnyök

A munkaidő norma elekronikus kiszámítása a teljes javítás időtartamának megtervezésére.

Elektronikus katalógusok melyek autókról és járművekről tartalmaznak információt és amelyek összesen 25 millió különböző javítási időt tartalmaznak 9000 jármű modellel, több mint 40000 típusból.

Gépészmérnökök, szakértők és autómérnökök által folyamatosan át van vizsgálva és kipótolva.

Az Autodata komponens tehnikai adatok, jármű beazonosítást, javítási időt, szervíz információt és illusztrációkat, hibás kódok diagnozisát és megoldásokat biztosít.

Vivid Mód

A Vivid WorkshopData karbantartás-, javítás-, felszerelés-, vázlatok-, diagnozís-, motor menedzsment-ről tartalmaz információt eredeti OEM adatok alapján.

Eurotax RepairEstimate

Szoftver program a javítási költségek kiszámolására dedikálva, autós kár esetén.

A RepairEstimate által gyorsan hozzájut a költségirányzati becslésekhez, számlákhoz, a munkaidő norma alapján a gyártók szabályozásai és a cserealkatrészek áraiból melyek megtalálhatók ebben a programban. RepairEstimate megfelel az európai gyakorlatoknak az autós károk leellenőrzésében.

Autototal Portál

Teljes optimalizált rendszer a szállítási idő és megrendelések követéséhez. Számlák elektronikus letöltése.