AUTOTOTAL KFT

LOADING
PREV
NEXT
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/185562416685algo_new.jpg
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/911567ate_discuri.jpg
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/425205cauciuc_conti.png
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/240241continental.png
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/750981made_in_germany.png
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/626890mann_filter.png

Válaszd az Eredetit!

Vezető az autóipari integrált megoldások kínálatában!

Olvasd el

SACHS tengelykapcsolók

A SACHS ideális tengelykapcsolót biztosít bármilyen járműhöz.

Olvasd el

Continental

A Continental rálát a dolgokra!

Olvasd el

Contitech

A rugózás, összekapcsolás, elfojtás, meghajtás, tömítés vagy rugalmas összeszerelés –

Olvasd el

Válaszd az Eredetit!

Vezető az autóipari integrált megoldások kínálatában!

Olvasd el

Mann Filter

MANN-FILTER levegőnek, olajnak, üzemanyagnak és si vezetőfülkének.

Olvasd el

ALKATRÉSZEK

 • Akkumulátorok

  Az emberek egyre jobban függenek a mobilitástól. Bármilyen döntést hozol, szükséged van segítségre, összehasonlításra és elemzésre vagy éppen közlekedési eszközre. Ennek következtéből jött létre az automobil, amelynek a saját során szüksége volt függetlenségre. Kitudtál menni a házból a hosszabítóval? Nem tudtál, mert sem az elektromos auto nem volt feltalálva és a kábeled se volt olyan hosszú. És így, pár felvilágosult elme gondolt az akkumulátorra, amely áramot szolgáltatót az automobilnak. Manapság, sok gépjármű-akkumulátor gyártó van, de csak kevés olyan aki folyamatos innováció, fejlesztés és kutatás által maradtak hűségesek autoipari beszállítóihoz. Ezek között felsorolandó az EXIDE vagy a BOSCH.

  Töltsd le most a Szervíz Listát az akkumulátor garanciákhoz

 • Elektromos és Elektronikai Alkatrészek

  Az elektromos, elektronikus alkatrészek és a csatlakozók bármilyen jármű fontos részei. A hőgomba, az elektrómotorok és generátrok,  Senzorii de temperatura si apa, electromotoarele si alternatoarele complete, gyújtási modulok, műszerfal gombok, biztosítékok, elosztók csak egy része a termékeknek amelyeket a cégünk kínál.

  Keress a Total Parts Hungary által kínált márkák közt.

 • Fékberendezések

  Minden fékberendezésnek a következő tulajdonságokkal kell rendelkeznie:
  Hatékonyság - az adott lassulást értékelve, a gumiabroncs és a fútófelület közötti tapadás és az emberi biológiai tényezők függvényében
  Stabilitás - az autó úton tartásának minősége fékezés közben (a fékberendezés típusa, a műszaki állapota, teljesítménynek kítevése stb.);
  Biztonság - a fék minősége az összes kerék azonos lassulásának elérésében, bármilyen útviszonyok, időjárási viszonyok és terhelések alatt;
  Kényelem - a fékezés progresszivitása, a fékpedál erőfeszítésének csökkentése, a rezgések és zajok hiánya

  Keress most a Total Parts Hungary által kínált fékberendezések közt.
 • Festékek

  Abban az esetben ha megütteti vagy megkarcolodik az autója, vagy éppen az árnyalatát akarja felújitani, az autó festékek a legjobb megoldás ön számára.

 • Fűtés, Hűtés és AC

  A légkondicionáló rendszerek 1940-ben jelentek meg és megjelenésük óta nagyon sok változáson mentek keresztül. Ilyen változás például a hőmérséklet automatizált irányítása és a tartóság tökéletesítése.

  Keress az Total Parts Hungary által kínált márkák közt.

 • Gumik és Kerekek

  A gumiabroncs feltalálói a Michelin testvérek, Edouard és André, akik 1895-ben építik meg az első gumival felszerelt autót. Azonban 1845-ben a skót Robert William Thomson bemutatja a gumi-burkolatot, melynek vulkanizálását Charles Goodyear szabadalmasotítta 1839-ben. 1887-ben, John Boyd Dunlop ezt a burkolatot kicserélte gumibelsőre, melynek hatása a kényelem növekedésében magasabb sebességeknél, a zaj csökkenésében és a gumik tapadásának növekedésében rejlik.
  Keress most az Total Parts Hungary által kínált gumi és kerék márkák és típusok közt.

 • Gyújtás és izzítás

  1828-ban a magyar származású Jedlik Ányos elkészítette az első elektromotort. 1834-ben egy amerikai kovács, Thomas Davenport feltalálja az egyenáramú motort.

  1835-ben a holland Sibrandus Stratingh-nek és Christopher Becker-nek, egy miniatűr ellemmel működő automobilt sikerül elkészítenie. 1838-ban a skót Robert Davidson egy elektromos lokomotívot épít mely képes 6 km/h sebességre. 1832 és 1839 között, az úgyancsak skót Robert Anderson egy elemmel mükődő elektromos járművet épít.

  1899-ben a belga Camille Jenatzy meghaladja a 100 km/h sebességet egy elektromos járművel, amely egy puskagolyó aerodinamikus formájára hasonlított és melyet Jamais Contente-nek keresztelt.


 • Kábelek

  A kábelek a tengelykapcsolóhoz, a kézifékhez, a motorháztetőhöz vagy a gyorsuláshoz a járműalkatrészek tökéletes működését biztosítják.

  Keress most a Total Parts Hungary kábelek márkái és típusai közt.

 • Karosszéria

  A karosszéria a gépjármű fő alkatrésze, melynek az a feladata, hogy személyeket, árut vagy különböző felszerelt szolgáltatásokat szállítson, biztosítva az elszigetelést és a terhelés autonomiáját a jármű többi részével és a környezettel szemben.

  A karosszériák összetétele függ a járműnek kitűzött céltól, mely okok miatt volt elkészítve. Általában a járművek karosszériája egy alsó alapból, egy vízszintes platformból, egy oldalsó részből és egy felső részből (tető) áll. A vízszintés rész két részre oszlik, az első rész a vezetőnek van rendeltetve, míg a második rész a tehernek (áruk, személyek, felszerelések).

  Keress most a Total Parts Hungary márkái közt.

 • Kerékhajtás

  Az autó meghajtásának az a célja, hogy a motor nyomatékát a kerekre áthelyezze.

  Az alkatrészek a következők: motor, tengelykapcsóló, sebességváltó, kardán tengely, diferenciálmű, féltengelyek, kerekek.

  Keress a Total Parts Hungary által kínált márkák közt.

 • Kerékvezetés és tengelyfelfüggesztés

  A kerékvezetési rendszer az autó kezelhetőségét biztosítja, vagyis próbléma mentes vezetést, a kívánt fordulatok végrehajtását és az autó egyenesbe tartását amikor nem szükséges a térülés.
  A tengelyfelfüggesztés összeköti az autó kerekeit a karosszériával, úgy hogy a karosszéria védve legyen a göröngyös felszín által kíváltott sokkoktól. A tengelyfelfüggesztés az autó kényelemét, teljesítményét és a biztonságát befolyásolja.

  Keres most a Total Parts Hungary által kínált termékek közt.

 • Kiegészítők

  Egyre több ember szerez tudomást arról, hogy mennyire fontosak a jármű kiegészítők. Amikor a design-ról beszélünk, legyen szó a kényelemről vagy az auto optimalizásáról, azok az emberek akik naponta használják az autojukat, a kiegészítők egy választ jelentenek akkor amikor nincs igény egy új jármű felvásárlására.

  Keress te is a Autototal által ajánlott kiegészítők között.

 • Kipufogók

  Egy autó kipufogója három műveletet biztosít: a kiáramló gázak átvitelét a motortól az autó hátsó része felé; az alacsony törvényszerint zajszint megtartása; a kipufogó gázak nagy részének üvegházhatású gázak átalakulását.

  Keress most az Total Parts Hungary által kínált kipufogó típusok és márkák közt.

 • Motor kiegészítők és alk.

  1769-ben a francia Nicolas-Joseph Cugnot útra bocsátotta saját gőzmeghajtású motorral rendelkező, igen tekintélyes méretű gőzkocsiját, ami a gőzmozdony és a gépkocsi közös ősének tekinthető.1806-ban az első autók belső égésű motorral működtek, mely 1885-ben a modern a benzines és diesel-meghajtású motrok bevezetéséhez vezetett. Az 1900-as évek elején megjelennek az eletkromos motorok is.

  Az automobil gyorsan terjeszkedett világszerte mint közlekedési eszköz. Az automobil építőipar főleg a második világhábórú utáni időszakban tesz jelentős növekedésre szert. A XX. század elején alig 100.000 létezett ma már évente több mint 70 milliót készítenek el.

  Keress most a Total Parts Hungary által kínált motor alkatrészek közt.
 • Olajok, zsírok és vegyszerek

  A motorolajoknak köszönhetően csökken a motor működése során fellépő súrlódás, valamint ellszáll a termelődő hő, tisztában tartja a motort és véd a korrózió ellen.
  Ha egy motor nem marad tiszta, akkor nem marad hatékony sem. A szennyező anyagok lerakodása a motorban, meggátolják a működését és csökkentik az üzemanyag hatékonyságát, miközben a motor teljesítménye is csökken. Továbbá, ha ezek az anyagok nincsenek őrizve akkor a motor elkophat.

  Keress most a Total Parts Hungary által kínált olajok, zsírok és vegyszerek közt.

 • Szűrők

  Egy motornak szüksége van egy jellegzetes üzemanyag és levegő keverékre. A levegő belépik a jármű rendszerébe egy légszűrő segítségével. Ez a szűrő gyűjti össze a levegő részecskéket és bezárja a motor vagy más komponensek bejáratát.

  Keress a Total Parts Hungary által kínált márkák közt.

 • Tengelykapcsolók

  A tengelykapcsoló két tengely, forgórész vagy más gépelem: lendkerék, fogaskerék, szíjtárcsa ideiglenes vagy tartós összekapcsolására szolgáló gépelem. A tengelykapcsoló a hajtáslánc egyik fontos eleme, a gépalkatrészek együtt-forgását és a forgatónyomaték átvitelét szolgálják. Több kapcsoló összeépítése is szokásos.


  Keress most a Total Parts Hungary által kínált tengelykapcsoló márkák és típusok közt.

 • Üzemanyag keverékképzés és kipufogás

  A keverékképzési mehanizmusa egy olyan kiegészítő rendszere a belső égésű motornak, amely megtölti a motor hengereit egy üzemanyag és levegő keverékkel és az elégett gázakat kibocsájta.

  Ezt a mehanizmust majdnem minden belső égésű motornál használják általában.
  Keress most a Total Parts Hungary termékei közt.

 • Világítás és Jelzőrendsz.

  Világítás és jelzőrendszerek

 • Vontatási Eszközök

  Vontatási Eszközök