AUTOTOTAL KFT

LOADING
PREV
NEXT
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/185562416685algo_new.jpg
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/911567ate_discuri.jpg
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/425205cauciuc_conti.png
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/240241continental.png
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/750981made_in_germany.png
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/626890mann_filter.png

Válaszd az Eredetit!

Vezető az autóipari integrált megoldások kínálatában!

Olvasd el

SACHS tengelykapcsolók

A SACHS ideális tengelykapcsolót biztosít bármilyen járműhöz.

Olvasd el

Continental

A Continental rálát a dolgokra!

Olvasd el

Contitech

A rugózás, összekapcsolás, elfojtás, meghajtás, tömítés vagy rugalmas összeszerelés –

Olvasd el

Válaszd az Eredetit!

Vezető az autóipari integrált megoldások kínálatában!

Olvasd el

Mann Filter

MANN-FILTER levegőnek, olajnak, üzemanyagnak és si vezetőfülkének.

Olvasd el

CONTINENTAL - Hatékony fékezés

altA Continental rálát a dolgokra!

1871-es megalapítása óta a hannoveri székhellyel rendelkező vállalat a világ egyik vezető és nemzetközileg is elismert autóipari beszállítójává fejlődött. A cég kezdetben kizárólag abroncs- és gumiipari termékeket állított elő, mára azonban komplex termékportfoliójának köszönhetően az autóipar egyik meghatározó szereplője. "Vevőink és üzleti partnereink rengeteget profitálnak a több évtizedes tapasztalatunkból, az innovációs képességünkből, a globális kiterjedésű jelenlétünkből és a széles, számtalan üzleti szektort felölelő termékkínálatunkból. Szakértő és megbízható partnere vagyunk üzletfeleinknek, ugyanakkor kezdeményezőként lépünk fel az autóipar trendjeinek alakításában a biztonság, az információ-technológia, a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés terén. 160.000 munkatársunk világszerte erős alapot képez a profitábilis növekedési stratégiánk sikeres megvalósításában", nyilatkozta Dr. Elmar Degenhart, a Continental AG Igazgató Tanácsának elnöke.

A Continental innovációs képességét minden évben számos új szabadalom bejelentése bizonyítja. 2011-ben előreláthatólag a vállalat divíziói és üzletágai együttesen 1.100 különböző találmányt tárnak a nyilvánosság elé.

Jelenleg a hannoveri központ 6.500 munkavállalót foglalkoztat. Ezen felül itt található a konszern gumiipari divíziójának három üzletága – Személy- és kistehergépjármű-abroncsok, Haszongépjármű-abroncsok és ContiTech –, valamint a központi adminisztráció, a Kutatási és Fejlesztési részleg és számos termelőegység is. Ezen felül Hannoverben fejlesztik és tesztelik az abroncsokat, de gyártanak itt többek között a felfüggesztéshez különböző alkatrészeket, a motor rezgését és zajszintjét csökkentő elemeket, hajtástechnikai elemeket – pl. ékszíj, fogasszíj, bordásékszíj –, hagyományos és elektronikus légrugó-rendszereket és modulokat.

A Continental 193 üzemében világszerte kisebb-nagyobb jubileumi ünnepségek megtartására került sor a munkatársak és az üzletfelek részvételével. Németországban például a regensburgi gyárterület szeptember közepén szabadidős parkká alakult, ahová a "W/I/R – Family & Friends Munkavállalók Napja" alkalmából több ezer Continental munkatárs hozta magával családját és barátait. A hannoveri központi iroda aulájában pedig a 140 éves Continental történetéről tekinthető meg egy rendkívül színes és sokoldalú kiállítás.