AUTOTOTAL KFT

LOADING
PREV
NEXT
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/185562416685algo_new.jpg
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/911567ate_discuri.jpg
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/425205cauciuc_conti.png
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/240241continental.png
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/750981made_in_germany.png
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/626890mann_filter.png

Válaszd az Eredetit!

Vezető az autóipari integrált megoldások kínálatában!

Olvasd el

SACHS tengelykapcsolók

A SACHS ideális tengelykapcsolót biztosít bármilyen járműhöz.

Olvasd el

Continental

A Continental rálát a dolgokra!

Olvasd el

Contitech

A rugózás, összekapcsolás, elfojtás, meghajtás, tömítés vagy rugalmas összeszerelés –

Olvasd el

Válaszd az Eredetit!

Vezető az autóipari integrált megoldások kínálatában!

Olvasd el

Mann Filter

MANN-FILTER levegőnek, olajnak, üzemanyagnak és si vezetőfülkének.

Olvasd el

PIERBURG - ÜZEMANYAG POMPÁK, VÁKUM POMPÁK

alt

A Pierburg vállalatot 1909-ben alapították Berlinben,majd 1928-ban masszívan elkezdték gyártani a karburátorokat, így kis idő elteltével a legfontosabb beszállítóvá nőtte magát a német autó márka gyártóknál, de a világ többi részén is.

 1986-ban a Pierburg-ot megvásárolja a Rheinmetall Group, majd 1998-ban társul a Kolbenschmidt-el, így jön létre a Kolbenschmidt Pierburg AG vállalat. A Kolbenschmidt Pierburg Group keretén belül a Pierburg felelelős az EGR szelepek, dugattyúk, dugattyúgyűrűk, hengerek, hengerfejek, hüvelyek, siklócsapágyak, stb. gyártásában.

 Elektromos üzemanyag pompák

A Pierburg-nak nagy termékválasztéka van, különböző alkalmazásokkal, különböző autókhoz, kiváló minőség, nagy autó gyártók által elismert. Vezető az elektromos üzemanyag pompák piacán, jelképezvén a tökéletes megoldást. Egyetlen Pierburg pompának több alkalmazása is lehet, haszont élvezve egyideileg az OE és aftermarket piac kompatibilitásában.

 Mehanikus üzemanyag pompák

A Pierburg termékválasztékában több mint 90 különböző tipusú termék található, alkalmazásokkal a következő autókhoz: VW/Audi, BMW,Opel, Ford, Mercedes Benz, Saab, Volvo, Skoda, Nissan, Mazda, Renault, Peugeot, Iveco, Lada és sok más autó márka.

A mehanikus üzemanyag pompa hagyoámányak és gyártásának fejlesztésének köszönhetően a Pierburg-nak kitűnő neve van a piacon és a tökéletes megoldásokban.

A Pierburg üzemanyag szelepek biztosítják az üzemanyag átvitelét univerzális alkalmazásokkal. Különböző átmérőjük van 4, 6, 8 mm és 15 és 1400 mBar közti nyomás. A Pierburg termékválasztékban különböző típusú szelepveztő modulok vannak, alkalmazásokkal különböző típusú autókhoz. A Pierburg a legnagyobb gyártó ebben a típusú termékekbe, és a Pierburg modulokat nem lehet helyetesíteni más beszállítók termékeivel. A  Pierburg  OE levegő áramlásmérő beszállítója a következő autómárkákhoz: Mercedes, Opel, VW, Peugeot stb. a kiváló minőségnek köszönhetően.

Mindegyik kódot szigorúan megvizsgálják előzőleg külön minden alkalmazáshoz.

95 különböző típusú EGR létezik, elektromosak és pneumatikusak. Az EGR Pierburg szelepek fontos próblémák megoldására vannak készítve mint például: nehéz kipufogás, elégtelen gyoruslás és alacsony teljesítmény. Az Pierburg EGR szelepeket nem tudják más gyártók lemásolni. Minden diesel motor meghajtású autó EGR szelepekkel müküdik. A nyomás átalakítók a szelepek vezérléséhez voltak kitalálva, fontos szerepet játszanak a szelepvezetők vezérlésében. A vákumpompák választékában a Pierburg a legnagyobb gyártó, emelett fontos OE és aftermarket beszállító.