AUTOTOTAL KFT

LOADING
PREV
NEXT
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/185562416685algo_new.jpg
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/911567ate_discuri.jpg
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/425205cauciuc_conti.png
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/240241continental.png
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/750981made_in_germany.png
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/626890mann_filter.png

Válaszd az Eredetit!

Vezető az autóipari integrált megoldások kínálatában!

Olvasd el

SACHS tengelykapcsolók

A SACHS ideális tengelykapcsolót biztosít bármilyen járműhöz.

Olvasd el

Continental

A Continental rálát a dolgokra!

Olvasd el

Contitech

A rugózás, összekapcsolás, elfojtás, meghajtás, tömítés vagy rugalmas összeszerelés –

Olvasd el

Válaszd az Eredetit!

Vezető az autóipari integrált megoldások kínálatában!

Olvasd el

Mann Filter

MANN-FILTER levegőnek, olajnak, üzemanyagnak és si vezetőfülkének.

Olvasd el

LPR - FÉLTENGELYCSÚKLÓK

alt

Az olasz fékalkatrészeket gyártó LPR története 1952-ig nyúlik vissza, ekkor alapította Brescia-ban Pietro Arici. Europa egyik legjelentőseb fékalkatrész gyártója, beszállítója más gyártóknak.

Ebben a környezetben jut eszébe Pietro Aricinek, hogy megalapítsa saját gyárát, és szerződést kössön a nagy olasz autógyártókkal, minek köszönhetően az ő fékhidraulikai beszállítójukká vált.

 Ez volt Brescia első ilyen jellegű gyára, ahol a fék munkahengerek mellett főfékhengereket és fékerő szabályzókat is előállítottak a szakemberek. A precíz munkának köszönhetően az üzlet szépen fejlődött,  és jelentős lépésre szánták el magukat az Arici családnál.

1977 volt az éve annak, amikor megalakult az LPR, és az új gyár felépült Piacenza városában. Az elnöki székbe Luciano Arici került, akinek szakértelme és agilitása, nem utolsósorban pedig befektető kedve kellett ahhoz, hogy a fejlesztés és gyártás minősége tovább fejlődhessen, a termékek sora pedig növekedjen.

 AZ LPR név már az utángyártott alkatrész piacra való kilépést is biztosította, természetesen ugyanazokkal a termékekkel, melyekkel az autógyárakat is ellátták első beépítésű gyártmányként.

 A nyolcvanas évek elejére az LPR már a világ egyik legnagyobb fék- és kuplung hidraulika gyártójává avanzsált, s a fejlődés nem állt meg.

1998-ban újabb termék vonal jelent meg az LPR cég sajátgyártású alkatrészei között: fékbetétek, fékpofák. Kezdetben ezek még csak a Fiat, Iveco, Renault és Peugeot gyári alkatrészei voltak, hamarosan azonban az utángyártott piacon is megjelentek, és jelentős sikert arattak.

3 évre rá, 2001-ben újabb bővülés következett, s az LPR márkanevet ezután már féktárcsák, féltengelycsuklók, komplett féltengelyek illetve fékfolyadékok dobozán is olvashattuk.

 Szintén ebben az évben az LPR együttműködési megállapodást kötött a TÜV minőség biztosítási céggel, mely kontraktus azóta is garantálja, hogy az olasz gyártmányok az autógyártók igen magas minőségi igényei mellett az autójavítás területén dolgozók által támasztott követelményeknek is megfelelnek.