AUTOTOTAL KFT

ERNST -KATALIZÁTOROK, KIPUFOGÓK, CSŐ CSATLAKOZÓK SPORT KIPUFOGÓK

alt

Made in Germany -  Made by ERNST

    Egyetlen ígéret nem elég. Aki megbizható akar lenni, ígéreteit kell teljesítse. Az Ernst naponta helyezi a prémium minőséget valóságba. A cég teljes aktívítása ehhez a célhoz van orientálódva és a prémium minőség a koncepciónál és a megvalósításnál van meghatározva. Ennek a kalítatív orientálódásnak köszönhető a gázak kipufogásának innovációs tehnológiájának sikere - 1919-ből.

        A prémium minőségű kipufogók koncepciója egy rendkivüli tehnikai kihívást és tapasztalatot kíván. Az ERNST egy tradicionális cég, mely a legrégebbi kipufogó gyártó Németországban. Koncepicó, gyártás és szervíz egy fedél alatt – csak ezen módon lehet gyorsan és rugalmasan dolgozni. Nem számít, hogy kinek van címezve, az autó iparnak, szervízeknek vagy sófőröknek, az ERNST minőséget, megbizhatóságot és származást biztosít. Innen ered az ügyfelek elégedettsége, a hosszú távú siker alapja.

Katalizátor nélküli kipufogók. Nagy megbizhatóság

Az ERNST kipufogók teljesítik a legkülönbözők körülményeket: tökéletesen összesíti az akusztikus legéscsillapító tulajdonságokat a motor optimális teljesítményével és a kipufogó rendszer megbizhatóságához vezet a magas teljesítményű anyagok használatának köszönhetően. A magasan automatizált gyártás maximális precizitást biztosít, eképpen az ERNST kipufogók teljes pontosággal felszerelhetők, ezzel időt spórolva. A katalizátor nélküli tehnológia melyet az ERNST fejlesztett ki ma is viszonyítási alap és a rozsda elleni sikerével győzi meg az ügyfeleket.

A legfontosabb sztresszfaktorok a kipufogó berendezések felszerelésében a rövid helyváltoztatások és az ismételt gyujtási manőverek, mert minden gyújtásnál 200 ml folyadék produkálódik tele agresszív sókkal, savas gázakkal, kénsavval és vízgőzzel. Az alacsonyabb hőmérsékletek a kipufogó berendezésnél rövid helyváltoztatással nem engedik meg a nedves elpárolgást, így ez a berendezés leghidegebb részén gyűl össze, a végső dobban. Ennek az eredménye egy pusztító folyamat, melynek egyetlen kövektezménye a rozsda! A rozsda és kopás elleni hatékony védelem biztosítva van ezen kipufogó által.

A katalizátor program. Első felszerelés minőségben.

 A kipufogó gázak kitisztíása a kataliztároban két meghatározó faktortól függ: elegendő nemes fémek és elegendő térfogatú katalizátor alkalmazása. Az ERNST-nél ezen faktorok garantálva vannak.

Részecske szűrők Diesel motorhoz.

 A diesel motorhoz való részecskeszűrők jelentősen csökkentik a korom részecskék kipufogását. Az ERNST által gyárott "nyílt rendszer" más előnyöket is biztosít.

Az diesel motrokhoz gyártott ERNST részecske szűrők helyettesítik az oxidációs katalizátorokat, mert már nem szükséges egyes adalékok beinjektálása vagy más közbelépések a motor menedzsmentjénél. A részecskék a szűrőben gyűlnek össze és folyamatosan égnek, a katalitikus rétegnek köszönhetően, mellyel a szűrő van bevonva.

Ez megbizhatóságot, könnyű fenntartást és gyors és egyszerű felszerelést biztosít.

Eredeti dizájn elemei. Mérhető előnyök

Egy lánc nem lehet erősebb mint a leggyengébb lácnszeme. Más szavakkal: csak az ERNST által használt eredeti dizájn elemek biztosítják a prémium minőségét a kipufogó berendezéseknek. A cső csatlakozók, a gumiból készült alaktrészek vagy a tömítőgyűrűk teszik a különbséget.

Az ERNST által használt eredeti dizájn elemek és javítási elemek a katalizátor és kipufogó rendszerekhez vannak illeszkedve. A prémium márka jellemzői, mint például a maximális tömítés vagy a teljes megfelfelés biztosítja a kipufogó berendezés mükődést és a tökéletes pozicionálást.

 Prémium minőség. Már az autótulajdonosknak is.

 A teljes szállítási program több mint 1500 viszonyítási pontot tartalmaz majdnem minden típusú német autóhoz az Audi-tól elkezdve a Volkswagen-ig és sok más francia autóhoz. Ma már az ERNST nem csak az autóknak, hanem annak tulajdonosainak is prémium minőséget biztosít a Know-how segítségével. Az prémium minőségi kipufogó berendezéseket kínál („made in Germany“) Mercedes-Sprinter-hez, VW Transporter-hez és Ford Transit-hoz is.

 Függetle attól, hogy a kipufogókra, a katalizátorokról, a részecske szűrőkről vagy az eredeti dizáj elemekről van szó - az összes komponens együtt optimális teljesítményt nyújt maximális biztonsággal és magas hatékonyságot biztosít a kipufugó rendszerekben. Ez jelenti a prémium minőséget, melybe megéri befeketetni - minden nap.