AUTOTOTAL KFT

LOADING
PREV
NEXT
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/185562416685algo_new.jpg
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/911567ate_discuri.jpg
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/425205cauciuc_conti.png
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/240241continental.png
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/750981made_in_germany.png
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/626890mann_filter.png

Válaszd az Eredetit!

Vezető az autóipari integrált megoldások kínálatában!

Olvasd el

SACHS tengelykapcsolók

A SACHS ideális tengelykapcsolót biztosít bármilyen járműhöz.

Olvasd el

Continental

A Continental rálát a dolgokra!

Olvasd el

Contitech

A rugózás, összekapcsolás, elfojtás, meghajtás, tömítés vagy rugalmas összeszerelés –

Olvasd el

Válaszd az Eredetit!

Vezető az autóipari integrált megoldások kínálatában!

Olvasd el

Mann Filter

MANN-FILTER levegőnek, olajnak, üzemanyagnak és si vezetőfülkének.

Olvasd el

CASTROL - MOTOROLAJOK ÉS SEBESSÉG VÁLTÓK

alt

1899. március 19-én Charles 'Cheers' Wakefield olajvállalatot alapított Angliában. Tíz évre rá olyan, teljesen új kenőanyagot készített, amely később, a huszadik század első felében forradalmasította a közlekedést. Ezt az új olajat Castrolnak nevezte el.Ez a név a motorolajok és kenőanyagok terén napjainkig egyet jelent a kiváló minőséggel, a nagy teljesítménnyel, valamint az élvonalbeli technológiával. A vállalat sikere mindig is a kutatásokba befektetett munkán alapozott.

 Charles -Cheers- Wakefield

1899 – 1909

1899 márciusában, Charles Wakefield megalapítja a CC Wakefield & Co Ltd, melyből később jön létre a Castrol. A Wakefield kenőolajat, 1890-es években védik le,  gőzmozdonyok fedélzetének kenésére használták és használják ma is. A Wakefield olajmotor, a Castrol márka 1909-ben volt beiktatva.

W. Handley a győzelem felé vezet

1920-as évek

Castrol -R- repüléstechnikai úttörők Alcock-nak és Brown-nak nyújt segítséget az első megállás nélküli repülésen az Atlanti-óceán felett. 1925-ben M. Campbell állítja új sebességi rekordot dönt. W. Handley lett az első pilóta, akinek sikerült megnyernie 2 Isle of Man TT futamot. Bentley megnyeri a Le Mans-i futamot 1928-ban egy átlagos 69 mph-as sebességel.

Mercedes Benz

1951 - 1960

Geoff Duke megnyeri az 500cc osztályban a nagy belga kupát a Norton csapatban 1951-ben. 2 évvel később, az első félszintetikus olajok, a Castrol R20-ok, Mercedes Benz társkapcsolattal volt kifejlesztve.

Bjorn Waldegard

 1978 – 1983

 Bjorn Waldegard megnyeri a Svédországi Rally versenyt és a világ bajnoki címet a következő évben. 1983-ben Nelson Piquet (Brabham BMW) megnyeri a Forma 1-es világbajnoki címet, Freddie Spencer (Honda) megnyeri a világbajnoki címet 500cc osztályban és Richard Noble világrekordot dönt 633 mph sebességgel egy Thrust II-vel.

Thrust SSC

1996 & 1997

 G. Capellini világbajnoki címet nyer a Formula One Powerboat-ban sorjába negyedszerre 1996-ban. Jelenleg is mi tartjuk a világcsúcsot a Thrust SSC-vel, ami Andy Green pilótának köszönhető, aki 1997. október 15-én a nevadai Black Rock sivatagban állította fel az új, hangsebességet is meghaladó, 763,035 mph-s (1228 km/h-s) rekordot. . Jacques Villeneuve világbajnoki címet szerez Formula 1-es pilótáknál és Williams az építők világbajnoki címét.

Colin Edwards ünnepelve

1999 és a 21. század kezdete

1999-ben a Castrol megünnepli 100. születésnapját. Az új évszázadban Colin Edwards megnyerte a Superbike versenyt egy Honda VTR1000 SP-1-el. 2001-ben G. Capellini legendássá válik a gyorscsónak versenyek terénde, megnyerve a már 6. címét. A csapataok melyek castrol olajat használnak, 5 világbajnoki címet nyernek, ezek közül a 10. J.Force egy gyorsulási verseny pilótája.

A Castrol majdnem minden alkalmazáshoz biztosít megoldást. A jó minőségű olaj-választék a több mint 100 éves tapasztalat eredménye.

 Auto olajok:

Castrol EDGE – a legjobb olaj az Ön motorjának. Az új EDGE ötvözi a legújabb motor védelmét biztosító tehnológiát egy magas teljesítménnyel. Ennek eredménye jellemezi a gyorsulás tökéletesítése, az üzemanyag megspórolása és a hosszab szervizintervallum. The Castrol EDGE range

Castrol Magnatec – az ideális választás amelyben olyan megbizható, bizalmas és biztonsági megoldást talál. A Castrol Magnatec tehnológia aktív biztonságot nyújt ahhoz, hogy autóját az optimális paraméterein tartsa egy hosszabb perióduson keresztül.The Castrol Magnatec range

Castrol GTX – folyamatos védelem az Ön motorjának a legmegbizhatobb beszállítójától.
The Castrol GTX range