AUTOTOTAL KFT

LOADING
PREV
NEXT
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/185562416685algo_new.jpg
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/911567ate_discuri.jpg
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/425205cauciuc_conti.png
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/240241continental.png
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/750981made_in_germany.png
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/626890mann_filter.png

Válaszd az Eredetit!

Vezető az autóipari integrált megoldások kínálatában!

Olvasd el

SACHS tengelykapcsolók

A SACHS ideális tengelykapcsolót biztosít bármilyen járműhöz.

Olvasd el

Continental

A Continental rálát a dolgokra!

Olvasd el

Contitech

A rugózás, összekapcsolás, elfojtás, meghajtás, tömítés vagy rugalmas összeszerelés –

Olvasd el

Válaszd az Eredetit!

Vezető az autóipari integrált megoldások kínálatában!

Olvasd el

Mann Filter

MANN-FILTER levegőnek, olajnak, üzemanyagnak és si vezetőfülkének.

Olvasd el

ARAL - MOTOROLAJOK ÉS SEBESSÉGVÁLTÓMŰVEK

alt

Aral: Több mint üzemanyag

"A motrok nem csak üzemanyaggal élnek" motto szerint az olajokkal bővültek ki az Aral termékek még 1929-ben. 1939-ben megjelenik az "Aral Kowal", amely a legelső szintetikus olaj lett volna, amely képes megőrzini egy optimális viszkozítást nagy hőmérsékeleten, garantálva a megfelelő kenést. Az Aral más autógyártókkal együttműködve új olaj típusokat kezdett el kifejleszteni, melyek az új motrok igényeit teljesítették. Az '50-es években, a BV-Oil  olajmotor és a BV-Oil Special voltak a mai jó minőségű olajok ősei.

Abban az időben kezdték használni ezeket az úgynevezett adalékanyagokat, olajadalékokat, melyek különös tulajdonságokkal rendelkeztek, mint például a korrózió elleni fokozott ellenállás, így biztosítva a motor kopásának csökkentését és nagyon fontos, lehetövé tette,hogy az olaj megtartsa tulajdonságait homérséklettől függetlenül. Ma, a kutatási erőfeszítések biztosítják, hogy az olajtartalékok  teljesítménye, hogy képesek legyenek megbirkózni a sikerrel extrém körülmények között is.Az kenőanyagok terén, felső kategóriás Aral SuperTronic 0W-40 egy új képlettel volt útnak indítva. Ez a kenőanyag nagyobb biztonságot nyújt a modern motrok.

 
   Az ipari kenőanyagok terén, az Aral fejlesztő és kutató központjai arra törekednek, hogy egyre jobb tejlejsítménye legyen az olajoknak és hogy minél kompatiblisebbek legyenek a környezettel. További információt ebben a témában a következő weboldalon kaphatnak: www.aral-forschung.de (csak németül).

Aral és Brabus

    Az Aral és Brabus tehnológia partnercégek,  két olyan cég amely jó minőségű termékeiről és folyamatos innovációjaikról híresek. Miután az összes Aral folyadékok átmentek a kezdeti teszteken, melyek szükségesek voltak ahhoz, hogy a Brabus elfogadja hivatalos beszállítóként az Aral-t. A gyártó minden autója, ahogy elhagyják a Bottrop-i gyárat, Németországból, átkerülne az Aral termékeibe, váltóolajokól elkezdve, féknek való folyadékig minden.
Brabus által használ Aral termékek:

Aral váltóolaj
Aral kenőanyagok
Aral Easy Freeze antigél
Aral ablakmosó folyadék 
Aral motorolaj

Az Ara termékeik extrém körülmények között voltak tesztelve és elfogadva a Brabus mérnökei által. Éppen ezért a Brabus expressz módon ajánla az Aral termékeit.

Tudták, hogy:

A legújabb világrekord az Aral-tól

világrekord 330.6 km/h (205.2 mph) Nardo-ban
Maybach 57  BRABUS SV 12 S Biturbo motorral 
A leggyorsabb és legexkluzívebb luxus autó a világon


Egy újabb világrekord volt regisztrálva 330.6 km/h sebességgel, Olaszországban, Nardoban. A BRABUS hozzáadott ehhez egy új világrekordot egy Maybach 57 BRABUS SV12 S BITURBO 730 lóerős motorral ellátott autóval.  Ezzel a Maybach 57 a világ leggyorsabb exkluzívista autója lett. Ezzel az alkalommal a BRABUS mérnököknek és pilotáknak sikerült saját rekordjukat megdönteni  2005-ben egy 640 lóerős Maybach 57 BRABUS SV 12 motorral ellátott autóval elérték a 314 km/h sebességet.