AUTOTOTAL KFT

LOADING
PREV
NEXT
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/185562416685algo_new.jpg
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/911567ate_discuri.jpg
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/425205cauciuc_conti.png
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/240241continental.png
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/750981made_in_germany.png
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/626890mann_filter.png

Válaszd az Eredetit!

Vezető az autóipari integrált megoldások kínálatában!

Olvasd el

SACHS tengelykapcsolók

A SACHS ideális tengelykapcsolót biztosít bármilyen járműhöz.

Olvasd el

Continental

A Continental rálát a dolgokra!

Olvasd el

Contitech

A rugózás, összekapcsolás, elfojtás, meghajtás, tömítés vagy rugalmas összeszerelés –

Olvasd el

Válaszd az Eredetit!

Vezető az autóipari integrált megoldások kínálatában!

Olvasd el

Mann Filter

MANN-FILTER levegőnek, olajnak, üzemanyagnak és si vezetőfülkének.

Olvasd el

PRO-TEC - Megoldások az autó karbantartásához és kozmetikájához

alt


A Pro-Tec GmbH vállalat 1988-ban alakult Langerringen-Németoszágban. Jelenleg több mint 70 alkalmazottja van, és Werner Urban a cég ügyvezetője.
Több mint 35 országban elismert partnernek számít az autóiparban. A vállalatnak 3 nagy székhelye van ahonnan foglalkozik az ügyfeleivel, és a kutató laboratoríum mindig új formulákat keres a termékek tökéletesítéséhez. A legújabb tehnológiáknak köszönhetően sikerült a Pro-Tec-nek teljesítményét elérnie a piacon. A cég filozófiája az, hogy ügyfeleiknek autójuk karbantartását kínálja, olyan termékeket melyek nem veszélyesek a környezetre .
Különböző modern iskola központokban, melyek a legszofisztikáltabb berendezésekkel vannak ellátva, egy tehnikus csoport szükszéges információkat kínál a termékek leghatékonyabb használatára. Az elméleti szemináriumokat mindig igazi autógyakorlat követi.

Engine Flush

Kenőrendszer tisztító adalék (dízel és benzin)
Minden motorolajjal kompatibilis. Minden típusú benzin és diesel motorra használható.
Hatás: eltávolítja a lerakódásokat az olajteknőben és a kenőrendszerben, növeli a tömörítést a szimeringek tisztításával, védi a motort olajcsere közben egy kenőfilm segítségével, csökkenti a kibocsátást.
Utasítás: Adja hozzá a régi olajaat a flakon tartalmához, hagyja a motor alapjáraton 10-15 percig. Szedje ki a régi olajat, adja hozzá az új szűrőt és tegye be az új olajat. Elég 6L olajhoz.


Nano Engine Protect & Seal

Védelem és tömítési megoldás (NANO)
Ezt alkalmazzák a benzines és dízel motoroknál common-rail fecskendőkkel vagy fecskendező szivattyúknál. Ajánlott a turbó motoroknak, katalizátorral vagy részecskeszűrővel.
Ez a megoldás létrehoz egy filmet a motor felületén és betömíti a motor belső felét nanorészecskékkel (kenési rendszer, szervo rendszer, manuális és automata garniturák,diferenciálok) facand totodata oringurile mai moi si garniturile mai flexibile.
Protejeaza impotriva uzurii, imbunatateste miscarea uleiului in timpul pornirii la temperaturi scazute, reduce zgomotul produs de motor, mareste performantele si viata motorului.
Utasítás: Adagolja a kenőrendszerbe. Palack elég 5 L olaj kezelésére. Ezt fel lehet használni a szervokormánynál, a sebességváltónál és a differenciálnál 1:10 arányban. Javasoljuk a termék használata előtt a kenőrendszer kezelését Pro-Tec Engine Flush-al.

 Fuel Line Cleaner
Ellátó rendszer adalék (benzin)
Pro-Tec Fuel Line Cleaner minden benzin motorhoz használható. Katalizátoros, Turbo, FSI és Fecskendős motorokhoz ajánlott. Egy flakon 80 L benzinhez elég.
Helyesen használva a következő hatásai vannak: eltávolítja a szennyeződéstt az ellátó rendszerből; eltávolítja a benzin nedvességét; tisztítja a lerakodásokat a szelepek és dugattú gyűrűk közül.
Használati utasítás: használja minden felülvizsgálatnál. A legjobb eredményhez használja a Pro-Tec Clearflow berendezéseket. Nem garantáljuk úgyanazokat az eredményeket más berendezések mint a Pro-Tec használatakor.

Common Rail Diesel system Clean & Protect
Tisztító oldat a fecskendezési rendszer lerakodásaihoz
A Common Rail Diesel System Cleaner a közvetlen fecskendős és nagy nyomású diesel motoroknak volt tervezve, common rail-el vagy fecskendő pompával. Különleges diesel szűrőkkel kompatibilis.
A legkisebb piszkot is eltávolitja az indítási rendszerből, biztosítja az üzemanyag optimális hatékonyságát és keverékét, úgyanakkor biztosítja a teljes rendszer bekenését, kívételesen a magas nyomású pompáknak, eltávolítja az üzemanyagban lévő vízcseppeket és beszívja a káros nedvességet.
Használat: be lehet önteni direkt a rezervorba, vagy spéci tisztító berendezésekbe. Elegendő 80 L motorinához.

Spray (fék tisztítás, szilikon lapka, zsír teflon, fényezés, bittum tisztítás, karburátor tisztítás, elektromos kontaktot tisztítása, AC tisztitás, korrozió ellenes védelem, diesel gyújtás).
    
Oldat(zsír rendszer, indítási rendszer, hütőborda, kerék, motor, kárpit tisztítás, stb.).
           
Adalék (olaj, fagyálló motorina, motor olaj tömítés, motorina, benzin).
                           
Téli termékek (szélvédő és zár fagyolvasztó oldatok).