AUTOTOTAL KFT

LOADING
PREV
NEXT
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/185562416685algo_new.jpg
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/911567ate_discuri.jpg
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/425205cauciuc_conti.png
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/240241continental.png
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/750981made_in_germany.png
http://www.autototal.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/626890mann_filter.png

Válaszd az Eredetit!

Vezető az autóipari integrált megoldások kínálatában!

Olvasd el

SACHS tengelykapcsolók

A SACHS ideális tengelykapcsolót biztosít bármilyen járműhöz.

Olvasd el

Continental

A Continental rálát a dolgokra!

Olvasd el

Contitech

A rugózás, összekapcsolás, elfojtás, meghajtás, tömítés vagy rugalmas összeszerelés –

Olvasd el

Válaszd az Eredetit!

Vezető az autóipari integrált megoldások kínálatában!

Olvasd el

Mann Filter

MANN-FILTER levegőnek, olajnak, üzemanyagnak és si vezetőfülkének.

Olvasd el

KÄRCHER - TISZTÍTÓ BERENDEZÉSEK

alt

A KARCHER komplett megoldásokat kínál számos tisztítási feladat megoldásához. Egyaránt kínál termékeket az ipari és a magánfelhasználók részére. Legfőbb vevőközönségünk közé soroljuk a haszongépjármű szervizeke, az épülettakarítást végző cégeket, a vendéglátóipari egységeket, a gazdálkodókat, kézműipart, és a kommunális területek. A magánfelhasználók részére, kültéri takarításhoz a KÄRCHER magasnyomású mosóit és seprőgépeit kínálja, míg a beltéri takarításokra, gőztisztítógépeket és porszívókat ajánl. Termékeink szakkereskedőkön, barkácsáruházakon, hypermaketeken jutnak el a vásárlókhoz.

A KÄRCHER egy nemzetközileg tevékenykedő vállalat. 40 országban 5.600 munkatársat foglalkoztat és 2005-ben megcélozta a több, mint 1,1 milliárd Euro-s bevételt. A 5,54 millió darab eladott gép minden idők legmagasabb értékesítés eredménye. A KÄRCHER több, mint 160 oszrágban 36.000 szervizpartnerével képviselteti magát, és globális jelenlétét továbbépíti. A moszkvai értékesítési központ 2004-es megnyitásával aktivitása intenzívebbé vált a piacfejlődés területén. 2004. márciusában a C-Tech, a legnagyobb amerikai ipari magasnyomású mosó gyártó, felvásárlásával megerősítette piaci pozicióján az USA-ban. Még ugyanebben az évben számos országban a környezetvédelem érdekében, karitatív és kulturális intézménnyel együttműködve, tisztítástechnikájával értékes műemlékek restaurálásában vett részt. 2005-ben a Mount Rushmore hegyen található elnökfejek emlékmű megtisztításával felhívta magára a világ figyelmét.

A szívóteljesítmény területén a KARCHER innovatív szűrő- és alkalmazástechnikájával mindig új célokat ér el. A komplett program az épülettisztítás, a kézműipar, a kis- és nagyipar számára olyan készülékeket kínál, amelyekkel a mindenkori tisztítási feladatok optimálisan megoldhatók - legyen szó száraz, nedves vagy folyékony szennyeződésről.

A jó közérzethez a tiszta otthon is hozzátartozik. Most válassza a KARCHER innovatív tisztítókészülékeit, és szempillantás alatt eltávolíthatja a port és a szennyeződést a ház körül, a kertben, és az autóban. Csak a KARCHER nyújt Önnek profi minőséget otthonra.

magasnyomású mosók, gőzborotvák, ipari porszívók, gőzporszívók, gőztisztítók, kárpittisztítók