Scroll Top
AZ AD AUTO TOTAL A GÉPJÁRMŰVEK IRÁNTI SZENVEDÉLYBŐL ÉS ODAADÁSBÓL SZÜLETETT

Az első perctől fogva a minőségre, pontosságra, professzionalizmusra és gyorsaságra alapoztunk. Mivel üzleti modellünket erős vállalkozói szellem járja át, ezért már kezdettől fogva a szilárd növekedés fele irányultunk, amelynek alapját a kölcsönös bizalomra és tiszteletre épülő hosszú távú partnerkapcsolatok képezik.

Ez a hosszú távú stabilitás valós támaszt jelentett a ügyfeleknek, és arra késztetett bennünket, hogy állandóan javítsuk a szolgáltatásaink és termékeink minőségét, valamint segített abban, hogy a gépjármű-ágazatban elfoglalt mostani helyünket megszerezzük.

  • 38% market share 2020-ben;
  • több mint 347 millió EUR értékű eladás 2021-ben;
  • gyors, nagy sűrűségű elosztóhálózat;
  • nemzetközi szintű jelenlét és folytonos terjeszkedés.
BIZALOM

Ez az a platform, amelyre mindig átlátszó kommunikációt építettünk, és építünk minden érintett piaci szereplővel. A fokozott ügyfélközpontúság és a nyújtott tapasztalat csak a felek közötti bizalmi és megerősödött kapcsolat előfeltételei mellett valósítható meg.

ÚJÍTÁS

A technológiai fejlődés a védjegyünk DNS-ében van. Megoldásokat hozunk létre. Projekteket hozunk létre. Fejlődési lehetőségeket azonosítunk, és versenyelőnyt hozunk létre ügyfeleinknek és partnereinknek. Megadjuk a hangot a leghatékonyabb módszerek bevezetésére a gépjármű-ágazatban az utolsó generációs call-center-től a fejlett egyedi megoldásokig.

EREDMÉNYKÖZPONTÚSÁG

Működőképessé tesszük a szervezet minden szintjét, és kitartóak vagyunk a kitűzött céljaink elérésében. Az eredményre összpontosítunk, büszkék vagyunk elért eredményeinkre, hangsúlyt fektetünk az indítékra és az ambícióra, mindig készek vagyunk, hogy környezetünk elvárásait túlszárnyaljuk.

EMBERKÖZPONTÚSÁG

Csapatmunkát végzünk, és kiemelkedő jelentőségű számunkra az alkalmazottaink fejlődése. A gépjárműágazat állandó változásban van, ezért arra motiváljuk alkalmazottjainkat, hogy legyenek napirenden a legújabb és leginnovatívabb technológiákkal és rendelkezésre álló termékekkel, és állandó jelleggel frissítsék készségeiket. Állandó tapasztalatcserék és életképes cross-funkcionális együttműködési modell segítségével hangsúlyt fektetünk a belső know-how-átvitelre, mert a cég teljesítményét és hosszú távú fejlődését az ismeretek elsajátítása és megosztása hozza létre. Kezdettől fogva a szenvedély vezetett a terület megközelítésében annak kinézetén vagy a működőképességén is túl.

A PROFESSZIONALIZMUSRA TÖREKSZÜNK MINDEN SZINTEN

Állandó jelleggel próbáljuk a saját korlátainkat átlépni betartva a vállalt alapvető értékeinket. Állandó versengésben vagyunk saját magunkkal azért, hogy jobbak, felkészültebbek, gyorsabbak és rugalmasabbak legyünk. Tudjuk, hogy minden láncszem számít, ezért folytonosan befektetünk munkatársaink emberi és szakmai fejlesztésébe. Cégünk értékei csak akkor ültetődnek át a valóságba, amikor az AD Auto Total széles csapatának minden tagja ezeket elfogadja, és elsajátítja. Ezért támogatunk minden csapattagot, hogy így mindenki különlegessé váljon a környezetében levő munkatársakkal való kapcsolatában.

Adatvédelmi beállítások
Amikor Ön meglátogatja weboldalunkat, a böngészője információkat tárolhat bizonyos szolgáltatásokról, általában sütik formájában. Itt módosíthatja adatvédelmi beállításait. Felhívjuk figyelmét, hogy a cookie-k bizonyos típusainak blokkolása hatással lehet a weboldalunkon és az általunk kínált szolgáltatásokban szerzett tapasztalataira.