Scroll Top

EORIGINAL – ALL-IN ONE-PLATFORM AZ OE ÉS AFTERMARKET AUTÓALKATRÉSZEK ÉS KELLÉKEK MENEDZSELÉSÉRE

Ahol partnereink minden szükséges tevékenységet egyetlen helyről kezelnek.

Az ügyfelek visszajelzései alapján egy 90%-os arányban személyre szabott kezdeményezés, az eOriginal-platform, amelyet arra fejlesztettek ki, hogy a gépjárműágazat szükségleteit közvetlenül kiszolgálja, és a következőket nyújtja:

  • Könnyű és pontos keresés megfelelő keresőmotorok segítségével;
  • Gyorsabb küldés;
  • Javított termékmenedzsment és kézbesítési logisztika;
  • A felhasználói tapasztalatok javítása a mobil és loT változatok segítségével;
  • Kiváló Customer Service a “the human touch” megtartásával, amely elősegíti a SOPO (search online – purchase offline) növekedést a call-center szakembereinek odaadó segítségével. A CS (Customer Service) és CC (Customer Care) rendszerünk fontos szerepet játszik a partner jövedelemgenerálási képességének fejlesztésében;
  • Moduláris működés az adaptív rendszernek köszönhetően, amely nyitott a piaci keresletre, és képes új modulokat dinamikusan beépíteni a legújabb eljárások és technológiák, valamint minimális erőforrások felhasználásával.

AZ ECI-MODUL

Az Eoriginal Car Identification a szervízek és alkatrész-forgalmazók szolid erőforrása, a járművek pontos azonosításának, valamint a kulcsszavak gyors keresésének ideális eszköze, amely a szakterület legújabb információival folytonosan frissül. A járművek gyors és pontos azonosítását teszi lehetővé műhelyek számára széleskörű választási lehetőségek, intuitív keresőfüggvények, valamint a járművek és kulcsszavak standardizált leírása segítségével. Az eredmény? Idő- és pénzmegtakarítás a nagyon kisszámú téves utasítás miatt.

A TYO-MODUL

Track Your Orders, amely segítségével a partnerek könnyen kezelhetik a telefonos, online, expressz megrendeléseket, illetve az AM vagy OE megrendeléseket és ajánlatkéréseket. A keresési intervallum megválasztásának lehetősége és az információk gyors közlése rövid keresési időt, az arhivált adatbázis információihoz való hozzáférést és barátságos navigálást nyújt a partnereknek.

A PORTAL-MODUL

Itt találhatók a hosszútávú együttműködés fontos adminisztratív elemei: a do-it-yourself-garanciák, a visszaküldött termékek menedzselése, az állandóan frissített jogalkotási információk, szakosodott konfigurátorok és a cég részlegeivel való valós idejű kapcsolatok.

Egyéb, az eOriginal végső hálózatot alkotó (eDeviz, eCart stb.), a partnerek visszajelzéseire épülő, személyre szabható modulok, amelyek a piaci egyedi szükségletek kielégítését szolgálják.

Adatvédelmi beállítások
Amikor Ön meglátogatja weboldalunkat, a böngészője információkat tárolhat bizonyos szolgáltatásokról, általában sütik formájában. Itt módosíthatja adatvédelmi beállításait. Felhívjuk figyelmét, hogy a cookie-k bizonyos típusainak blokkolása hatással lehet a weboldalunkon és az általunk kínált szolgáltatásokban szerzett tapasztalataira.